Nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws.
Daarnaast publiceren wij maandelijks op de laatste vrijdag van de maand het AFVALNIEUWS in 'Het Kompas' met daarin o.a. de inzameldagen van plastic verpakkingsafval.

Home > Nieuws

Vacature chauffeurs / beladers

16 oktober 2017
20141113-009

Wij zijn op zoek naar meerdere chauffeurs/beladers en één collega die in eerste instantie specifiek op de veegwagen wordt ingezet.

Telefonisch onbereikbaar

10 oktober 2017

UPDATE: TELEFOON SYSTEEM DOET HET WEER

Wegens een storing bij onze telefoonbeheerder zijn wij op dit moment telefonisch niet bereikbaar.

Kroonringen Numansdorp

27 september 2017
Pmd kroonringen zuidwijk 004

In samenwerking met de gemeente Cromstrijen zijn onlangs zogenaamde Kroonringen in de Burgemeester Zeeuwstraat en Rijksstraatweg gemonteerd op de lichtmasten.

De Kroonringen dienen te worden gebruikt voor het aanbieden van de PMD-zakken.

 

OPEN DAG AVR: Van restafval naar stadswarmte

26 september 2017
VmFuIHJlc3RhZnZhbCBuYWFyIHN0YWRzd2FybXRl

Op 7 oktober opent AVR de fabrieksdeuren voor haar bezoekers. De dag staat geheel in het teken van de energie die wij uit restafval halen en de weg van een ‘waardeloze’ afvalzak naar een waardevolle energiebron. Je hebt de optie om een tour te volgen en komt op plekken die speciaal voor deze gelegenheid zijn opengesteld voor publiek. 

PMD inzamelen blijft belangrijk!

25 september 2017
Spandoek nieuw 2017

Onlangs publiceerde het Centraal Plan Bureau een notitie over de circulaire economie van kunststof. Deze notitie is door verschillende media opgepakt, waarbij er in sommige gevallen nogal selectief met de conclusies van het CPB is omgegaan.