Home > Bedrijven > Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

 

Waar gewerkt wordt, komt bedrijfsafval vrij. Zoals elk bedrijf de eigen specifieke producten of diensten levert, zo zijn ook de afvalstromen die daarbij vrijkomen voor elke organisatie verschillend. Wat voor alle bedrijven gelijk is: iedereen wil zo snel mogelijk het afval kwijt tegen acceptabele kosten.
 

De RAD HW B.V. is de specialist op het gebied van afvalinzameling in de Hoeksche Waard. De RAD is hierdoor de grootste inzamelaar van afval in de Hoeksche Waard. Omdat de afstanden binnen ons gebied beperkt zijn, is de dienstverlening efficiënt en snel.
 

Om uw afval optimaal en gescheiden in te zamelen bieden wij u containers aan op maat. Samen met u wordt overlegd welke container(s) en welke ledigingsfrequentie het beste bij uw situatie past. De RAD kan de diverse afvalstromen gescheiden inzamelen en verwerken. Wij kunnen u oplossingen aanreiken voor bijvoorbeeld restafval, oud papier en karton en plastic verpakkingsfolie.

 

/assets/importbestanden/containers_MG_4349.jpg

Afhankelijk van de afvalsoort kunt u kiezen uit onze gebruiksvriendelijke containers met een inhoudsmaat van 240 liter t/m 5000 liter.
 

 

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in.

Wij beantwoorden uw vraag graag en zullen u een passend aanbod doen.