Home > Inwoners > Verhuizing

Verhuizing

 

Het kan voorkomen dat u bij een verhuizing nog niet beschikt over een milieustraatpas, containerset of een afvalpas voor de ondergrondse container.

Omdat wij verhuizingen niet van de gemeente doorkrijgen, is het van belang dat u dit aan ons bekend maakt. Wij zullen er dan voor zorgen dat u de juiste middelen ontvangt.

 

Goed Scheiden Loont

Per 1 januari 2016 is het tarievensysteem Goed Scheiden Loont ingevoerd. Bij dit systeem is de afvalstoffenheffing uit twee delen gaan bestaan, waardoor u apart betaalt voor het aantal keren dat u uw restafval aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op Goed Scheiden Loont.

 

De RAD biedt u de mogelijkheid om zelf uw type restafvalcontainer te kiezen. De RAD maakt gebruik van 2 soorten containers waar u uw restafval in kunt aan bieden, te weten een 140 liter en een 240 liter container.

 

Verhuizing

Wanneer u verhuisd bent naar een woning waar nog geen afvalcontainers aanwezig zijn, kunt u via het contactformulier of via info@radhw.nl een containerset aanvragen.

 

Maakt u gebruik van een ondergrondse container voor restafval en is er in de woning geen afvalpas voor het openen van de container aanwezig, dan kunt u deze volgens eerder genoemde wijze aanvragen.

U dient hiervoor ingeschreven te staan op uw nieuwe adres. Na uw aanvraag worden de containers of afvalpas zo spoedig mogelijk geleverd.

 

 

Vragen

Heeft u nog vragen over containers of meldingen/klachten? 

Neem dan gerust contact met ons op: 0186 - 57 25 86