Nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws.
Daarnaast publiceren wij maandelijks op de laatste vrijdag van de maand het AFVALNIEUWS in 'Het Kompas' met daarin o.a. de inzameldagen van plastic verpakkingsafval.

Home > Nieuws > CBS de Schelp winnaar E-waste Race 2019

CBS de Schelp winnaar E-waste Race 2019

11 jun 2019

Vier weken lang hebben 10 scholen hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk afgedankte elektrische apparaten op te halen. De deelnemers maakten kans op een schoolreisje naar wetenschapsmuseum NEMO in Amsterdam.

 

De E-waste Race was ook dit jaar weer een daverend succes! Tot op het laatste moment bleef het een spannende race. CBS de Schelp bleek de gelukkige winnaar met maar liefst 2965 stuks ingezamelde apparaten.

 

De leerlingen van de school hebben o.a. door uitgebreide reclame te maken zoveel apparaten kunnen ophalen. Ze hebben zelfs het digitale reclamebord langs de N217 bij de rotonde Maasdam/Puttershoek gebruikt om de inzameling te promoten.

 

De RAD bedankt de winnaar en alle deelnemende scholen: Ref. Basisschool Groen van Prinsterer in Klaaswaal, OBS de Zevensprong in Oud-Beijerland, CBS de Kriekenhof in Oud-Beijerland, Eben Haëzerschool in Oud-Beijerland, OBS de Boomgaard in Mijnsheerenland, School met de Bijbel in Nieuw-Beijerland, CBS de Schelp in Puttershoek, CBS de Wegwijzer in Piershil, School met de Bijbel Goudswaard, OBS de Dubbeldekker in Numansdorp voor hun inzet en enthousiasme.

 Volgend jaar hopen we weer een mooie wedstrijd te kunnen organiseren!

Terug naar overzicht