Nieuws

Op deze pagina vindt u het actuele nieuws.
Daarnaast publiceren wij maandelijks op de laatste vrijdag van de maand het AFVALNIEUWS in 'Het Kompas' met daarin o.a. de inzameldagen van plastic verpakkingsafval.

Home > Nieuws > Vacature Controller / Hoofd administratie

Vacature Controller / Hoofd administratie

24 okt 2018

Wij zijn op zoek naar een

Controller / Hoofd administratie

Kom jij ons team versterken?

 

 

De RAD zal per 1 januari 2019 de organisatie vanuit de bestaande gemeenschappelijke regeling overbrengen in een overheidsvennootschap. De nadere uitwerking van deze omzetting zal de nodige uitvoerende en beleidsmatige werkzaamheden met zich mee brengen.

In deze periode zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de vacature van Hoofd administratie/Controller.

 

Als Hoofd administratie/Controller ben je de spreekwoordelijke financiële spin in het web van de organisatie.

Je bewaakt de financiële positie en resultaten van de organisatie.
Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie (inclusief salarisadministratie) en de interne controle. Je verzorgt de financiële verantwoordingen in bedrijfskundige- en bedrijfseconomische zin.
Als vanzelfsprekend zorg je voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de dagelijkse geautomatiseerde informatievoorziening en stuurinformatie.
Hiervoor heb je de capaciteiten om snel inzicht te krijgen en te houden in het verloop van het operationele en administratieve proces. Je grote analytisch vermogen zet je in voor de continue verbetering en afstemming van de systemen, werkwijzen en procedures. Ook ben je lid van het MT.

 

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Bekijk de volledige vacature via werken bij de RAD

Terug naar overzicht